ACTIVITEITEN

AUTOPAKKET

EEN VOLWAARDIG AMBASSADEAUTOMOBIEL

WAGENPARK

De Ambassade van Mars beschikt over een aantal als zodanig goed herkenbare   ambassadevoertuigen met voldoende comfort voor zowel aardse als extra-terrale hoogwaardigheidsbekleders. De auto’s zijn herkenbaar aan de erkende ambassadeplaque (Corps Diplomatique), een ambassadestandaard op het linkervoorscherm, een eventuele gastenstandaard op het rechtervoorscherm en vanzelfsprekend de voorname uitstraling. Reeds is de ambassade in het bezit van enkele aansprekende automobielen van de grote merken in rijke, doch beschaafde uitvoering.

Reeds is de ambassade in het bezit van enkele aansprekende automobielen van de grote merken in rijke, doch beschaafde uitvoering.

Binnenkort is bovendien een belangrijke bestelling vanwege de ambassade te verwachten bij de Tatra fabrieken te Koprivnice (Nesseldorf), Tsjechische Republiek. De keuze van de ambassadestaf voor een nieuw dienstvoertuig is namelijk gevallen op de nieuwe Tatra sedan, een indrukwekkende wagen met een limousineus uiterlijk. De Tatra T 87, model 1939, een rijdende huiskamer met de vormgeving van een vliegende schotel en voorzien van een krachtige achtcilinder motor,is in stijl en mogelijkheden het meest favoriete ambassadeautomobiel gebleken.

Binnenkort zullen haar onnavolgbare lijnen het straatbeeld sieren van de hoofdsteden met een onzer ambassades of consulaire vestigingen.

HET AUTOPAKKET

CREËER UW EIGEN AMBASSADEAUTOMOBIEL

Behalve het eigen wagenpark, heeft de Ambassade v.M. een steeds groeiende behoefte aan een snelle uitbreiding van het aantal haar ter beschikking staande automobielen. Daar het vorderen van auto’s van aardbewoners niet in de cultuur van de Ambassade past, vertrouwen wij erop dat steeds meer enthousiaste gedrevenen spontaan bereid zijn hun voiture op snelle en eenvoudige wijze om te toveren tot ambassadeauto, hetgeen, zoals hieronder duidelijk wordt gemaakt, een aantal niet onbelangrijke voordelen biedt en op buren en omwonenden als vanzelfsprekend een diepe en onuitwisbare indruk zal maken. Slechts een enkele maal zal de Ambassadestaf mogelijk een beroep moeten doen op de vervoerscapaciteit van dit private wagenpark (zie onder ‘N.B.’); zoals hierboven aangekondigd is een serie gloednieuwe eigen automobielen inmiddels in bestelling.

Tot onze grote tevredenheid is zojuist bekend geworden dat vanaf 1 mei a.s. het volledige autopakket-ambassade van Mars beschikbaar is voor belangstellenden. Aanschaf van het pakket waardeert uw auto op tot een volwaardig ambassadeautomobiel, met alle voordelen daaraan verbonden. Voor een overzichtelijke prijs van € 49,50 (excl. verzendkosten) bent u de trotse bezitter van het basispakket: een aantal hulpstukken die respect van de medeweggebruiker afdwingen en de uitstraling van automobiel èn inzittenden aanzienlijk vergroten.

INHOUD VAN HET PAKKET

1) Een ambassade-plaque (als sticker uitgevoerd) met de belettering CD (Corps Diplomatique) en voorzien van het Ambassade-logo, geheel volgens de algemeen geldende en interplanetair erkende voorschriften vervaardigd uit hoogwaardig UV-proof kunststof.

2) Een ambassade-standaard, bestaande uit een kleine van zuignap voorziene flexibele metalen vlaggemast voor bevestiging op het linker voorscherm van uw auto en een uit kunststof vlaggedoek vervaardigde ambassadevlag in de afmeting 30 X 19 cm.;

3) Een parkeerontheffing, geldig voor alle onder parkeerbeperkende maatregelen vallende stadsdelen van gemeenten met een ambassade of consulaire vestiging. Deze ontheffing stelt u in staat zonder moeilijkheden uw ambassadeautomobiel kosteloos daar te parkeren waar dat anderen niet mogelijk is.

Eventueel kunt u ook overgaan tot bestelling van het luxe-pakket: anders dan bij het standaardpakket wordt de ambassade-plaque hierbij geleverd als lichtmetalen plaat voorzien van gaatjes en rvs-bevestigingsmateriaal. De vlaggenmast is in deze uitvoering vervaardigd uit zwaar verchroomd  messing en ook hier voorzien van rvs-bevestigingsmateriaal.

Boutjes en moertjes volgens de ambassadenorm T-4523980.

Als extra ontvangt u in dit pakket een plastic mapje met ambassadepaperassen, welke u in geval van parkeren nonchalant over de zittingen kunt verspreiden. De uitwerking hiervan op belangstellende toeschouwers die een blik in het interieur van de wagen werpen, is opmerkelijk.

De kosten van dit prestigieuze luxe-pakket bedragen € 129,90 plus verzendkosten.

[In exeptionele gevallen is het denkbaar dat leden van de ambassade staf  genoodzaakt zijn voor beperkte tijd beslag te leggen op een als zodanig herkenbare ambassade-automobiel. Uiteraard zal  slechts in uiterste noodzaak beslag gelegd worden.]

EMAIL CONTACT

We zijn overwegend afwezig zowel mentaal alsmede fysiek. Stuur ons een email en we nemen z.s.m. contact op.

Sending

©2024 Ambassade van Mars - email ons op jherees@mars-embassy.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?