Religie

Voor de volledigheid moge opgemerkt worden dat de Ambassade op terraal-religieus gebied een volledig onbevooroordeelde positie wenst in te nemen. Hoewel zij met veel belangstelling kennis neemt van inhoud en waardenpakket van de verschillende terrale religies– bijvoorbeeld in het kader van de studiegroepen – is zij zelf niet spontaan gecharmeerd van geleuter over vage verbonden van aardbewoners met onzichtbare opperwezens, uitverkorenheid, erfzonde en andere zweverige poes-pas. Het moet nu maar eens klaar zijn – van nu af aan gaat het tussen de mens en zichzelf !

En of men dan aan tafel nog een krukje open houdt voor de onverhoopt toch nog bestaande god, verlosser  of wat-dan-ook, we tillen er niet te zwaar aan.  Wat ieder voor religieuze systematiek wenst te verzinnen om zich in dit ondoorgrondelijk universum staande te houden, blijft voor eigen rekening. Zie maar.

De Ambassade voorziet, in dit verband, de cursus “Denken voor beginners”. Klik hier om meer te halen uit dit handige hulpmiddel.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

EMAIL CONTACT

We zijn overwegend afwezig zowel mentaal alsmede fysiek. Stuur ons een email en we nemen z.s.m. contact op.

Sending

©2024 Ambassade van Mars - email ons op jherees@mars-embassy.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?