Gliese 581c

Uit betrouwbare bron bereiken ons alarmerende berichten van de planeet Zor, onder aardbewoners sinds kort beter bekend als “Gliese 581c”.  Naar verluidt is het Goedmoedig Gedrocht van Zor, in het vervolg aan te duiden als het G.G.van Gliese (G.G.G.), op de hoogte geraakt van de ontdekking door de mens van zijn/haar tot op heden uiterst rustige en verstilde verblijfplaats. De entiteit schijnt opgeschrik uit een toestand van voortdurend vredige sluimer en doezel, weke nu plaatsmaakt voor een staat van algemene opwinding.  De gemiddelde temperatuur op Gliese 581c schijnt als gevolg hiervan gestaag op te lopen. Overgang in een volgende fase van blinde paniek wordt volgens welingelichte kringen op korte termijn niet uitgesloten. De reputatie van de mens kennend, verbaast de Ambassadeur van Mars zich niet over de gespannen situatie op Zor / Gliese 581c.

Zoals verondersteld is het G.G.G. de enige bewoner (naar anthropomorfe maatstaven) van dit hemellichaam. De toestand van deze entiteit vormt een voortdurende bron van zorg voor de Ambassadeur van Mars en zijn staf. De ambassadestaf heeft besprekingen met de daarvoor aangewezen organisaties aangekondigd in het kader van het project MARSFRONT (zie aldaar).

De Ambassade van Mars is vastbesloten te interveniëren in eventuele terrale pogingen de rust ter plaatse verder te verstoren. De omstandigheid dat de betreffende plek slechts ca. 20 lichtjaren van de mensenplaneet Aarde verwijderd is stemt Ambassadeur en staf zorgelijk.. Binnen afzienbare tijd is een initiatief vanwege de Ambassade van Mars te verwachten om interstellair op te treden als diplomatieke vertegenwoordiging van Zor / Gliese 581c en haar veronderstelde levensvorm.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

EMAIL CONTACT

We zijn overwegend afwezig zowel mentaal alsmede fysiek. Stuur ons een email en we nemen z.s.m. contact op.

Sending

©2024 Ambassade van Mars - email ons op jherees@mars-embassy.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?